domingo, 21 de junio de 2009

Cold Scottish Salmon

Ingredients
3 pounds fresh salmon fillet
1/2 quart olive oil
6 egg yolks
3 tablespoons whole grain mustard
4 tablespoons parsley chopped
6 radishes julienned
20 olive baguette croutons, toasted
1 lemon juice
3 tablespoons capers
Directions
Slice salmon thinly on the bias. Place on sheet pan, season with salt and pepper. Drizzle with water and bake in over at 375 degrees until rare, about 3-4 minutes. Transfer to another sheet pan. Cover up with plastic filet wrap.
Mix egg yolks, whole grain mustard, salt and pepper, and whisk in olive oil to end up with mayonnaise. Add chopped parsley, season the julienned radishes with olive oil, lemon juice, salt and pepper. Spread mustard sauce, thinly.
Display the salmon over it, garnish with capers and radish salad.


Te la pongo en español:
Cortar el salmón finamente en el sesgo. Colocar en una bandeja cacerola, sazonar con sal y pimienta. Rociar con agua y cocer en más de 375 grados hasta raros, unos 3-4 minutos. Traslado a otra bandeja plana. Cubra con papel plástico filet.
Mezclar las yemas de huevo, la mostaza de grano entero, sal y pimienta, y batir en el aceite de oliva para terminar con mayonesa. Añadir perejil picado, sazonar los rábanos en juliana con aceite de oliva, jugo de limón, sal y pimienta. Extienda la salsa de mostaza, en rodajas finas.

Muestra el salmón encima, decorar con alcaparras y ensalada de rábano

Espero que te quede genial

R.C. de Interés